Bellypaint

Wat is een bellypaint?

Een bellypaint is een beschildering van de buik wat word gedaan met schmink op waterbasis. Een bellypaint word vaak gedaan tijdens babyshowers maar het kan natuurlijk ook wanneer je maar wilt. Het is ook mogelijk om een bellypaint cadeau te krijgen. 

Waar moet je rekening mee houden?

  • Je moet er voor zorgen dat je  je buik niet insmeert met buikolie/buikbalsem. Door het vettige laagje wat er op je huid ligt, hecht de schmink niet goed omdat de schmink op waterbasis is.
  • Zorg dat je praktische kleding aan hebt. Het liefst een broek en shirt i.p.v een jurkje. Als je je buik moet ontbloten, zit je niet zo in je ondergoed/panty/legging bij mij of je gezelschap.   Mocht je een bellypaint cadeau krijgen,  is het misschien handig als er extra kleding voor je geregeld kan worden.  Dus je kan dan het beste een legging, broek of rok aan hebben.
  • Als de bellypaint erop staat kan je je kleding er gewoon weer overheen dragen want het geeft bijna niet af en je veegt de afbeelding niet snel uit. Er zijn vrouwen die het zelfs nog hebben kunnen bewaren tot de andere dag door ’s nachts een strakke top te dragen. Dit deden ze dan om het nog te kunnen laten zien aan anderen.  

Prijs 

De prijs voor een Bellypaint is €60,00
Dit is exclusief kilometervergoeding. Wil je weten hoeveel je kwijt bent als ik op locatie moet komen, kan je het beste mij even benaderen zodat ik het voor je uit kan rekenen.

Zie ook mijn Facebook pagina: www.facebook.com/bijdees 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.