Gipsbuik met Kant

Een gipsbuik met kant kan je ook door mij laten maken. Je kan het met zoveel of zo weinig kant laten bekleden als je zelf wilt. Ook kan je allerlei kleuren kiezen die je zelf mooi vind. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde kleur op de babykamer of wil je een blauwe of roze buik omdat het een jongen of meisje word, het kan allemaal.
Ook qua decoratie is van alles mogelijk. Denk hierbij aan bloemen, veertjes strikjes of andere applicaties zoals uiltjes of vlinders. Keuze genoeg!

Je kan kiezen uit verschillende modellen gipsbuiken. Ik heb ze hieronder uit gelegd en ook de prijs erbij gezet. Als je wat inspiratie op wilt doen of wilt weten hoe een bepaald model buik er dan precies uit ziet, kijk dan ook even bij mijn foto’s.

Dit zijn de prijzen voor een gipsbuik met kant.

* Belly (alleen de buik): €149,25
* Standaard (buik + borsten): €161,25
* Standaard Plus (buik + borsten + hand(en): €170,50
* Standaard Extra (buik + borsten + schouder(s) + eventueel bovenbeen en/of hand(en): €171,55
* Standaard Full Body (buik + borsten + schouder(s) + bovenbeen/bovenbenen + eventueel hand(en): €176,50

Heb je al een gipsbuik en wil je die door mij laten versieren met kant? Dan zijn de kosten voor alleen het versieren met kant €100,00

Deze prijzen zijn exclusief kilometervergoeding. Wil je weten wat er nog aan kilometervergoeding bij komt? Neem dan even contact met mij op zodat ik het voor je kan berekenen.