Gipsbuiken

Een gipsbuik is een geweldige herinnering aan je zwangerschap. Het is toch anders dan een foto want het is namelijk tastbaar. Je kan jezelf wel op een foto bekijken maar met zoiets tastbaars als een gipsbuik, vergeet je nooit meer hoe dat het was en hoe dat jou lichaam was tijdens de zwangerschap van jullie lieve wondertje. Ook voor kinderen is het leuk om terug te zien hoe dat mama was en waar ze zo’n 9 maanden in gewoond hebben.

Lijkt het je nu leuk om een gipsbuik door mij te laten maken en vind je het gefriemel aan je lijf niet erg? Denk er dan eens over na om ook zo’n mooie tastbare herinnering te laten maken. Neem gerust een kijkje in het gipsbuiken menu naar de opties die er zijn en wie weet kom ik binnenkort wel bij je langs om je buik in te gipsen.

Waar moet je rekening mee houden als ik langs kom?
* Trek niet je beste kleding aan. Het gips gaat in principe uit je kleding, maar het zekere voor het onzekere adviseer ik je toch om geen zondagse kleding aan te doen.
* Als je je borsten en/of bovenbeen mee laat gipsen en je wilt je bh aan laten (het kan namelijk ook zonder bh, het is maar wat je zelf mooier en prettiger vind), kies dan voor een bh en ondergoed zonder kant, strikjes of wat voor details dan ook. Het moet zo “saai” mogelijk zijn. Dit omdat het gips er anders super erg aan vast blijft zitten en het de kans op kapot trekken vergroot.

Voor de rest regel ik de Vaseline, het gipsverband en zeil ter bescherming van de grond.
Vaseline mag je op de buik smeren zodat ik geen haartjes van je buik trek als de gipsbuik er eenmaal af word gehaald.