Hand/Voetcasting Baby

Wat is een Hand/Voetcasting?

Een hand/voetcasting is een unieke gipsen beeld van de hand(jes) en voet(jes) van jullie baby. Ik maak als eerste een mal van de hand(jes) en voet(jes) van de kleine met Alginaat. Alginaat is een soort vloeibaar, huidvriendelijk rubber wat gemaakt is van algen. Hier zit geen leeftijd aan verbonden, dit kan altijd. Het is natuurlijk een super leuk en schattig aandenken aan die lieve kleine handjes en voetjes. Het blijft altijd tastbaar en daardoor vergeet je nooit meer hoe klein ze waren.

Je kindje hoeft niet perse te slapen, als het maar geborgen bij je kan zitten/liggen dan is het vaak al goed. Sommige ouders geven de kleine de fles tijdens de hand/voetcasting. Daar word het kindje ook rustig van.
Je moet er ook rekening mee houden dat niet elk kindje het fijn vind om een hand/voetcasting te maken. Ik push de kindjes nooit, willen ze het niet, dan niet. Het is niet de bedoeling dat jullie kindje er helemaal overstuur van word.

Je kan de handjes en voetjes op allerlei manieren laten bewerken. Je kan ze los ergens neer leggen zoals in een kast of op een tafeltje in huis. Ook kan je er voor kiezen om op een boomstam schijfje te laten bevestigen.
Als je ze in een fotolijst wilt hebben, vraag ik altijd of jullie zelf een lijst willen regelen. Ik weet nooit wat jullie smaak en stijl is dus laat dat altijd aan jullie over. Vaak krijg je dan ook originelere eindresultaten wat helemaal naar eigen wens is. Als ik de mallen heb gemaakt neem ik de lijst mee zodat ik alles in elkaar kan zetten en in zijn geheel terug kan geven.

De prijzen zijn als volgt:

* Hand(jes) en voet(jes) los: €48,75
* Hand(jes) en voet(jes) op een boomstam schijfje: €55,00

Deze prijzen zijn exclusief kilometervergoeding. Neem voor de extra kilometervergoeding even contact met mij op zodat ik het voor je uit kan rekenen.