Nieuwe Update van Bij Dees

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn website heb aangepast. Er is in die tijd weer heel veel gebeurt. Ik ben vorig jaar Mei zelf voor het eerst moeder geworden van een prachtige dochter. Sindsdien heb ik natuurlijk minder tijd voor alle projecten waardoor klanten lang moesten wachten op hun mooie creatie. Ik heb toen besloten om wat te schrappen zodat ik weer wat meer ademruimte kreeg. Buiten het werk bij Bij Dees, werk ik ook nog 3 dagen in de week als Nanny bij twee gezinnen. Dus ik ben ook wel eens blij om thuis te komen en even een avondje zonder verplichtingen/Bij Dees projecten te hebben. Ik heb toen besloten om hetgeen waar ik de meeste vraag naar had, te laten vallen. Dat waren de handcastings met volwassenen. Ik ben me echt gaan richten op zwangeren en kinderen. Ik doe nu alleen nog bij zwangere vrouwen bellypaints en gipsbuiken maken en bij de baby’s en kinderen mooie handjes en voetjes maken. Je kan me dus hier nog alleen voor benaderen en helaas niet meer voor de handcastings met volwassenen. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.