Wat een drukte

We zijn inmiddels weer een jaar verder van de vorige blog. Wat gaat de tijd snel.
Het jaar is al weer bijna om. En wat voor een jaar! Een jaar waarin we te maken kregen met het Covid-19 virus oftewel het Corona virus. Een griepvirus wat de hele wereld teistert en al vele doden heeft veroorzaakt. Ook Bij Dees zag een verandering vanaf Maart, toen het Corona virus ons land trof. Wegens besmettingsgevaar durfden velen het toch niet aan om iets moois te laten maken door mij en vele andere beroepen (de zogeheten contactberoepen). Maar gelukkig kwamen er landelijke maatregelingen waardoor ik toch mijn mooie werk voor kon en mocht zetten.
Nu is het bijna eind 2020 en heb ik al veel projecten mogen maken en ligt er ook nog heel veel thuis wat nog afgemaakt mag worden. Ook aan mijn werkruimte word verder gewerkt. Wegens omstandigheden is hier een tijd lang niet aan gewerkt. Gelukkig komt er daar nu weer verandering in en hoop ik, toch zeker in het nieuwe jaar, jullie te mogen ontvangen in mijn werkruimte aan huis.